logo

Winkelwagen

Rekening

Inspiratie Verhalen

Nog veel meer dan voorheen, zijn we ons bewust dat gezond leven heel belangrijk is. Belangrijk voor onze sportieve doelen, belangrijk voor onze (mentale) gezondheid én belangrijk voor een positieve instelling in het leven.

Een gezond leven bestaat uit voldoende sporten, gevarieerde voeding en tal van andere factoren. Op deze inspiratie-pagina delen we graag alles op het gebied van gezondheid met je. Zo lees je alles op het gebied van workouts, supplementen, voeding en mindfulness.

Hier ben je op de juiste plek voor een bron aan inspiratie op het gebied van een gezond leven. Lees hier onze fitness blogs, voeding blogs en mindfulness blogs.

Inspiratie training

Onder de kop ‘training’ delen wij tal van tips op het gebied van workouts. Of het nu gaat om krachttraining in de (thuis)gym, of duurtraining in de buitenlucht, wij staan voor je klaar met allerlei verhalen vol met inspiratie en goede workouts.

Zo delen we regelmatig workout ideeën, om je ten alle tijden gemotiveerd te houden om je doelen te behalen. Daarnaast schrijven we regelmatig over leuke teamsporten in de buitenlucht, om aan je cardio te werken. Ook een workout voor thuis wordt niet vergeten. We delen graag onze liefde voor sporten met je.

Inspiratie sportschool

Als geen ander weten we dat het soms lastig is om nieuwe ideeën te bedenken in de sportschool. Hoewel we weten dat een nieuw trainingsschema bevorderlijk is voor de spierontwikkeling, houden we ons toch graag aan ons vaste ritme. Met onze gym inspiratie verhalen verleiden we je tóch om zo nu en dan een nieuwe workout toe te voegen in je schema.

Informatie supplementen

Vandaag de dag zijn er talloze supplementen verkrijgbaar, met ieder een ander doel. We snappen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom schrijven we regelmatig over de meest bekende fitness supplementen, die je zullen helpen bij de route naar succes. We gaan daarin dieper in op vragen als; Wat zijn supplementen?; Wat zijn de voordelen van supplementen? En, welke supplementen heb ik nodig?

Als (online) supplementen winkel willen we je daarnaast graag behoeden voor het kopen van supplementen van onvoldoende kwaliteit. Regelmatig benoemen wij in onze blogs de voordelen van onze natuurlijke supplementen. Wij zijn hier altijd goudeerlijk en transparant.

Gezonde voeding recepten

Gezonde voeding is ontzettend belangrijk wanneer je jouw sportdoelen wilt behalen. Het kan hierbij soms lastig zijn om inspiratie te vinden voor nieuwe gerechten. Tot nu! Bij The Natural Health Company delen wij regelmatig onze bevindingen over gezonde voeding recepten. Ben je op zoek naar shakes recepten? Of ideeën voor een low calorie maaltijd? Je leest het hier.

Zo nu en dan delen we ook een lijstje met voeding die ideaal geschikt is om je doelen te behalen, de zogenaamde ‘gezond eten lijst.’ Houd dan ook regelmatig onze blogs in de gaten voor inspiratie op het gebied van low calorie recepten.

Mindfulness inspiratie

Mindfulness is vandaag de dag ontzettend populair. Niet voor niets dat steeds meer mensen het op willen pakken. Met mindfulness werk je toe naar een betere versie van jezelf, waarbij je minder gestrest bent en positiever in het leven staat. Wanneer je een drukke baan hebt en regelmatig stress ervaart, raden we dit absoluut aan. In onze blogs delen we dan ook onze bevindingen op het gebied van dit fenomeen. Zo gaan we dieper in op de voordelen en geven we tips om mindfulness toe te passen om sneller in slaap te komen. Kortom, een bron vol inspiratie.

Mindfulness voor sporten

Voor je sportieve doelen is mindfulness ook ontzettend interessant. Het roept nieuwe inzichten in je naar boven, waardoor je gemotiveerder bent en jezelf meer wilt triggeren om te gaan sporten.

The Natural Health Company, je steun bij het behalen van je doelen

De doelen van onze klanten vinden we ontzettend interessant. We nemen je doelen op het gebied van sporten en gezonder leven dan ook super serieus. Iedere twee weken schrijven we een nieuwe blog om je up to date te houden op het gebied van fitness. Zo schrijven we regelmatig over onze supplementen, wat het is en wat het voor je kan betekenen. Daarnaast schrijven ook over onderwerpen als workouts, voeding en mindfulness. Kortom, een 2-wekelijkse must-read. We raden je aan om regelmatig een bezoek te brengen aan onze inspiratie-pagina.

Samen werken we toe naar een gezonder leven, waarin sport, voeding en mindfulness samen komen. Heb je vragen over één van de bovenstaande vakgebieden, stel ze gerust. Onze experts staan graag voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Recepten

Onder de kop ‘training’ delen wij tal van tips op het gebied van workouts. Of het nu gaat om krachttraining in de (thuis)gym, of duurtraining in de buitenlucht, wij staan voor je klaar met allerlei verhalen vol met inspiratie en goede workouts.

Bekijk alle berichten

Mindfulness

Onder de kop ‘training’ delen wij tal van tips op het gebied van workouts. Of het nu gaat om krachttraining in de (thuis)gym, of duurtraining in de buitenlucht, wij staan voor je klaar met allerlei verhalen vol met inspiratie en goede workouts.

Bekijk alle berichten

Inspiratieverhalen

Bestellen of vragen

010-7144452