logo

Winkelwagen

Rekening

Graag meer informatie?

Bel ons op +31(0)10 7144452

Vandaag van 09.00 tot 18.00

Stuur ons een bericht

Ga naar contactformulier

SELECTIE VERFIJNEN

Trainingsdoel
Dieetvoorkeur
Merken
Vorm
Smaak
Sorteren

Creatine

Creatine is een lichaamseigen product dat wij nodig hebben voor hevige krachtsinspanningen en ter verbetering van sportprestatie. Wij hebben maar een beperkte voorraad aan creatine in ons lichaam. Gelukkig is het mogelijk om met een supplement je voorraad aan te vullen zodat jij je PR naar een nieuw level kan trekken.
<?php display_product_subcategories_slider() ?>
SELECTIE VERFIJNEN
Trainingsdoel
Dieetvoorkeur
Merken
Vorm
Smaak
Sorteren

Toont alle 2 resultaten

Creatine is een lichaamseigen product welke we nodig hebben voor hevige krachtsinspanningen en ook voor de verbetering van sportprestaties. Wij hebben maar een beperkte voorraad aan creatine in ons lichaam. Gelukkig is het mogelijk om met een supplement je voorraad aan te vullen zodat jij je PR naar een nieuw level kan trekken. Daar kun je dan ook alles over te weten te komen bij Supplementenspecialist. Wij helpen je namelijk graag verder en zorgen er graag voor wat jij weet wat creatine is en hoe het creatine gebruik in de praktijk vorm kan krijgen.

Wat is creatine?

Veel sporters willen creatine als supplement gebruiken. Dit kan nuttig zijn voor mensen die intensief sporten, en die het trainen langer vol willen houden. Je streeft naar de opbouw van spiermassa en je wil iedere keer beter presteren tijdens je trainingen. Wat is creatine? Dit is een lichaamseigen stof en onze spieren hebben het nodig als energievoorziening. Dankzij creatine krijgen je spieren energie, en als je meer energie in je spieren hebt dan ben je minder snel moe en dan kun je dus ook langer trainen.

Creatine supplement nuttig?

Met name de mensen die aan krachttraining doen, willen graag de hoeveelheid creatine verhogen (dagelijks gebruik). Daarom kiezen ze vaak voor een creatine supplement. Sporters willen grotere hoeveelheden en in dagelijkse voedingsmiddelen vind je deze grote hoeveelheden niet en daarom dus maar supplementen creatine die je bij Supplementenspecialist kunt bestellen.

Hoeveel creatine dagelijks gebruik

Het is voor iedereen anders welke hoeveelheid creatine geschikt is als aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. De richtlijn is 0,3 gram per kg lichaamsgewicht per dag. Maar je moet goed nagaan wat voor jou geschikt is en daar kunnen wij van Supplementenspecialist je ook over adviseren!

Creatine kopen

Wil je graag creatine poeder kopen of denk je meer aan creatine supplementen? Bij Supplementenspecialist ben je aan het juiste adres voor deze supplementen. Verdiep je goed in de reden waarom je het wil gebruiken en ga dan op zoek naar de beste innamevorm die bij je past. Onze klantenservice is dagelijks beschikbaar en zij kijken met je mee, en geven je graag advies op maat!

 

 

Graag meer informatie?

Bel ons op +31(0)10 7144452

Vandaag van 09.00 tot 18.00

Stuur ons een bericht

Ga naar contactformulier