logo

Winkelwagen

Rekening

Graag meer informatie?

Bel ons op +31(0)10 7144452

Vandaag van 09.00 tot 18.00

Stuur ons een bericht

Ga naar contactformulier

SELECTIE VERFIJNEN

Trainingsdoel
Dieetvoorkeur
Merken
Vorm
Smaak
Sorteren

Multivitaminen

Multivitamines zijn bekende supplementen die bestaan uit meerdere vitamines en mineralen. Over het algemeen bestaan multivitaminen uit 13 vitamines en de belangrijkste mineralen voor onze gezondheid. Het product is bedoeld om ons dagelijkse eetpatroon aan te vullen met een gevarieerd aanbod aan vitamines en mineralen.
<?php display_product_subcategories_slider() ?>
SELECTIE VERFIJNEN
Trainingsdoel
Dieetvoorkeur
Merken
Vorm
Smaak
Sorteren
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Het multivitamine supplement is bedoeld om diverse vitamines en mineralen te bundelen. Vaak heeft men niet extra behoefte aan één multivitamine, maar aan diverse soorten. Het is dan praktisch om meerdere vitamines te bundelen in een product.

Kies voor de beste multivitamine

Wanneer kun je spreken van goede multivitamine? Dat is een vraag die wij regelmatig krijgen bij Supplementenspecialist. Het is van belang om altijd te kiezen voor een hoogwaardige producent. Zij maken enkel gebruik van de beste vitamines en mineralen en bundelen deze samen volgens de Europese gezondheidsnormen.

Voordelen van multivitaminen kunnen zijn:

Ondersteuning van het immuunsysteem, verbetering van de cognitieve functie, versterking van botten en spieren, bevordering van gezonde huid, haar en ogen en vermindering van vermoeidheid en stress.

Kies voor natuurlijke multivitaminen van Supplementenspecialist

Multivitamines zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo zijn multivitaminen verkrijgbaar in tabletten, capsules, poeder en vloeibare substanties. De multivitamine kauwtabletten zul je regelmatig treffen in verschillende webshops. Echter zijn er voor een tablet over het algemeen meer hulp- en vulstoffen nodig om het tot tablet te kunnen produceren. Daarom wordt er aangeraden om pure producten te kiezen.

Graag meer informatie?

Bel ons op +31(0)10 7144452

Vandaag van 09.00 tot 18.00

Stuur ons een bericht

Ga naar contactformulier