logo.jpg

VERFIJN OP

Trainingsdoel
Dieetvoorkeur
Merken
Vorm
Smaak
Sorteren

Vitamine

Vitamines behoren tot de essentiële voedingsstoffen. Sport je intensief en heb je een drukke baan en/of sociaal leven dan heb je ze waarschijnlijk hard nodig als aanvulling op je gezonde eetpatroon om maximaal te kunnen presteren. Vitamines zitten in onze dagelijkse voeding als je een volwaardig en afwisselend eetpatroon volgt. Vermoeidheid, slapeloosheid, lusteloosheid en/of concentratieproblemen zijn klachten die mogelijk door een tekort aan vitamines kunnen komen.

Ons lichaam maakt zo goed als geen vitamine aan en daarom is het wel zo slim om je gezonde levensstijl een extra boost te geven. Zorg goed voor je zelf en versterk je immuunsysteem. Wij adviseren je graag.

Grote keuze vitamines

Bij The Natural Health Company vind je een enorm aanbod vitamines, van a tot z. Voor iedereen! Heb je advies nodig? Wij helpen je graag. Er zijn onder meer vitamines voor jong & oud, sporters, voor mensen die weinig buiten komen (vitamine D) en voor mensen die plantaardig eten (vitaminen A). Het is algemeen bekend dat een plantaardig dieet gezond is maar je kunt wel bepaalde voedingsstoffen tekort komen, waaronder vitaminen A. Wil je vitamines kopen dan is het wel verstandig eerst te onderzoeken waar jij behoefte aan hebt en welke vitaminen je nodig hebt. Of vraag het ons, wij weten er alles van.

Wat merk je van vitaminen tekort?

Een tekort aan bepaalde vitaminen kan tot allerlei klachten leiden. Veelgehoorde problemen zijn vermoeidheid en lusteloosheid, slaapproblemen en concentratieproblemen. Heeft je lichaam te lang een bepaald vitaminegebrek, dan kan dat heel ongezond zijn en leiden tot ziektes.

Vitamine A gebrek kan leiden tot een verminderde weerstand, een droge huid en droog haar. Vitamine B speelt een belangrijke rol bij de cellulaire stofwisseling. Een B1 tekort kan afwijkingen geven aan het zenuwstelsel, B2 tot een schilferige huid, een tekort aan B6 komt vooral bij ouderen voor en een B11 gebrek bij mensen die weinig fruit en groeten eten. Gevolg van deze tekorten kan zich uiten in onder meer bloedarmoede, depressie, huidafwijkingen en een algemene verminderde weerstand.

Geef je lijf een boost

Wil jij je op en top fit voelen dan kan een vitaminesupplement daaraan bijdragen. Vitamine A, B of C, een multivitaminen of een vitamine mix speciaal voor 50-plussers. Kijk naar het uitgebreide assortiment, laat je adviseren en voel je fit! De meeste mensen hebben er moeite mee de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groente, vis en fruit te eten en bouwen daardoor een vitaminetekort op. Met extra vitamines geef jij je lijf een boost.

Welke vitamines zijn er

The Natural Health Company geeft jou een ruime keus uit allerlei vitamines en supplementen. Naast vitamines bestellen kan je ook allerlei andere gezonde extra’s bestellen zoals fat burners, weight gainers, eiwitten en aminozuren. Tekort aan vitaminen A? Extra vitamine C nodig of andere vitaminen kopen? Wij zijn dé vitaminen winkel online met een zeer uitgebreid assortiment. Weet je niet goed welke vitamine je nodig hebt dan kan je gerust met ons chatten of bellen voor advies. Bij ons kan je vitamines kopen van bekende, gerenommeerde merken zoals Biotin, Nordiq en Now. Van vitamine a tot z, natuurlijke vitamines en supplementen. Ook voor speciale vitaminen voor vrouwen en voor sporters ga je naar The Natural Health Company.