logo

Winkelwagen

Rekening

Retourneren

Je retourzending van je producten begint met een e-mail naar info@tnhc.nl. Noteer in de mail je naam, factuurnummer/ordernummer, producten en eventueel de reden van retour. Zodra je de retour hebt aangemeld zal je van ons per mail een retourlabel ontvangen, deze kun je gebruiken bij een locatie van PostNL. Wanneer je gebruik maak van deze mogelijkheid, zullen wij bij het terugstorten van het aankoopbedrag € 7,95,- inhouden voor de verzendkosten (€ 9,95 voor retourneren vanuit België of Duitsland). Op deze manier hoef je geen geld te betalen bij de PostNL.

Wil je geen gebruik maken van het retourlabel dan kan je jouw retour per post (op eigen kosten) opsturen naar het volgende adres (meld wel je retour dan nog via de mail aan ons):

The Natural Health Company

Roelof Hartstraat 5 1071 VE Amsterdam Nederland

Vergeet bij het versturen van je producten niet de factuur (of een kopie) mee te sturen. Op deze manier kunnen wij het retour het makkelijkste verwerken. Zodra wij het pakket in goede orde hebben ontvangen, storten wij het bedrag zo snel mogelijk terug op je rekening.

Terug brengen naar de winkel

Het is mogelijk om je bestelling terug te brengen in onze winkel in Amsterdam. Kom je producten terug brengen naar de winkel, dan vragen wij je om de factuur (of een kopie daarvan) mee te nemen naar de winkel of de verwerking van het retourneren van je producten zo optimaal mogelijk te maken.

The Natural Health Company

Roelof Hartstraat 5 1071 VE Amsterdam Nederland

Retourvoorwaarden

Mocht je van ons een “give away” hebben ontvangen dan dien je deze ook mee te sturen

Het artikel mag niet gebruikt zijn en de verpakking moet nog intact zijn

Het artikel is binnen 14 dagen na ontvangstdatum weer bij ons binnen
Het artikel wordt in goede staat bij ons afgeleverd

Geen verzendkosten

Je hebt een verkeerd product ontvangen

Het product is kapot geleverd

Het product is over de houdbaarheidsdatum

InspiratieverhalenNaar de webshop