logo

Winkelwagen

Rekening

Graag meer informatie?

Bel ons op +31(0)10 7144452

Vandaag van 09.00 tot 18.00

Stuur ons een bericht

Ga naar contactformulier

SELECTIE VERFIJNEN

Trainingsdoel
Dieetvoorkeur
Merken
Vorm
Smaak
Sorteren

Creatine Monohydraat

Creatine Monohydraat is een populair supplement onder sporters en bodybuilders. Creatine monohydraat is een zuivere vorm van creatine en wordt door Supplementenspecialist op een hoogwaardige wijze geproduceerd. Het helpt bij het verbeteren van de prestaties tijdens korte, hoge intensiteitsoefeningen en draagt bij aan de spiergroei en kracht.
<?php display_product_subcategories_slider() ?>
SELECTIE VERFIJNEN
Trainingsdoel
Dieetvoorkeur
Merken
Vorm
Smaak
Sorteren
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Creatine Monohydraat is ook geschikt om de hersteltijd te bevorderen en de vermoeidheid tijdens trainingen te verminderen. Het is een veilig en effectief supplement en kan gemakkelijk worden toegevoegd aan shakes of water. Bij Supplementenspecialist kun je zeker zijn van de hoogste kwaliteit creatine Monohydraat.

Hoeveel creatine monohydraat voor dagelijks gebruik?

Iedereen heeft een andere aanbevolen dagelijkse hoeveelheid creatine. Toch is de richtlijn zo’n 0,3g per kg lichaamsgewicht per dag. Voor de optimale hoeveelheid kun je het best advies vragen bij Supplementenspecialist.

Voordelen van creatine monohydraat

De voordelen van creatine monohydraat zijn:

  1. Spierkracht: Creatine monohydraat kan helpen bij het verhogen van de spierkracht en spiermassa door het verbeteren van de energie- en krachtoverdracht tijdens zware oefeningen.
  2. Uithoudingsvermogen: Creatine monohydraat kan helpen bij het verbeteren van het uithoudingsvermogen tijdens krachttraining en aerobe oefeningen.
  3. Herstel: Creatine monohydraat kan helpen bij het verbeteren van het herstel na inspanning, waardoor sporters sneller kunnen trainen en beter kunnen presteren.
  4. Hersenfunctie: Creatine monohydraat kan helpen bij het verbeteren van de hersenfunctie en cognitieve vermogens, zoals geheugen en concentratie.
  5. Voorkoming van vermoeidheid: Creatine monohydraat kan helpen bij het verminderen van vermoeidheid en uitputting, en daarmee het verhogen van de energie- en prestatieniveaus.
  6. Preventie van spierafbraak: Creatine monohydraat kan helpen bij het voorkomen van spierafbraak en beschermen van spieren tegen veroudering.

Wat is creatine monohydraat?

Creatine is een natuurlijke stof die onze spieren nodig hebben voor energie. Veel sporters gebruiken het als supplement om te presteren tijdens hun trainingen en om spiermassa op te bouwen. Het verhoogt de energie in de spieren en vermindert vermoeidheid, waardoor men langer kan trainen. Creatine is een beproefde en effectieve aanvulling voor mensen die intensief sporten en het maximale uit hun workouts willen bereiken.

Creatine monohydraat kopen

Ben je op zoek naar creatine supplementen van hoogwaardige kwaliteit? Supplementenspecialist staat voor je klaar. We voorzien je graag van advies voor de beste producten voor jouw sportdoelen.

Graag meer informatie?

Bel ons op +31(0)10 7144452

Vandaag van 09.00 tot 18.00

Stuur ons een bericht

Ga naar contactformulier