logo

Winkelwagen

Rekening

Graag meer informatie?

Bel ons op +31(0)10 7144452

Vandaag van 09.00 tot 18.00

Stuur ons een bericht

Ga naar contactformulier

SELECTIE VERFIJNEN

Trainingsdoel
Dieetvoorkeur
Merken
Vorm
Smaak
Sorteren

Afvallen

De zomer komt eraan, en dat betekent voor veel sporters weer dat de focus wordt verlegd op het afvallen of droogtrainen. Diverse supplementen en producten kunnen je helpen bij het bereiken van je droomlichaam. Bij The Natural Health Company hebben wij diverse supplementen voor jou geselecteerd die ervoor zorgen dat jij straks met een zelfverzekerde summerbody op het strand staat! Maar vet verbranden gaat niet zomaar vanzelf. Dus keihard trainen op de juiste manier hoort daarbij. We helpen je graag met het samenstellen van een traingingsprogramma waarbij vet verbranden het thema is!
<?php display_product_subcategories_slider() ?>
SELECTIE VERFIJNEN
Trainingsdoel
Dieetvoorkeur
Merken
Vorm
Smaak
Sorteren

Eiwitten dragen bij aan het proces van snel afvallen

Afvallen betekent dat je zoveel mogelijk vet wilt verliezen, zodat je een gezond gewicht hebt of je spieren beter kunt accentueren. Voor verschillende afvaldoelen hebben wij diverse producten om je te ondersteunen bij het behalen van je doelen. Eiwitsupplementen zijn daarin één van de populairste producten. Dit komt doordat eiwit een belangrijke rol in het proces speelt. Om te beginnen, is eiwit belangrijk omdat het je helpt om je een voller gevoel te geven. Eiwit vertraagt namelijk de vertering, waardoor je over de dag minder honger hebt. De kans is dan kleiner dat je gaat eten, waardoor je een calorie overschot kan voorkomen. Een consequent calorie tekort is namelijk dé sleutel tot het optimaliseren van het afvalproces.

Na al het harde werk in de sportschool zou het zonde zijn als je te veel spiermassa verliest tijdens het afvallen. Eiwitten helpen je bij het behoud van spiermassa, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je te veel spiermassa verliest. Daarnaast betekent voldoende eiwit in je voeding dat de vetverbranding wordt gestimuleerd. Zorg dan ook dat je consequent voldoende eiwitten toevoegt binnen je voedingspatroon. Aanvullende eiwitsupplementen kunnen je hierbij helpen. De lekkerste eiwitshakes maak je met de eiwitsupplementen van The Natural Health Company!

Fatburners ter aanvulling op je voedingspatroon

Fatburners zijn aanvullende supplementen die ervoor kunnen zorgen dat vetten sneller verbranden. Het helpt namelijk ook bij het geven van een voller gevoel, waardoor je minder de noodzaak voelt om te snacken. Daarnaast zorgen deze producten voor meer energie, waardoor je ondanks een calorietekort nog steeds voldoende energie in je workouts kunt steken. Op deze manier kun je over een langere tijd, op een consequente wijze bezig zijn met je dagelijks calorie-doelen, om ervoor te zorgen dat jij in de zomer jouw doel hebt bereikt!

Onze fatburner pills van The Natural Health Company zijn van hoogwaardige kwaliteit en ondersteunen je bij het bereik van jouw afslankdoelen. Je ontdekt deze hier.

BCAA’s ter aanvulling voor het afslanken

BCAA staat voor Branched Chain Amino Acids, aminozuren dus. Aminozuren zijn onlosmakelijk met eiwitten verbonden, doordat eiwit is opgebouwd uit aminozuren. Een supplement dat niet mag ontbreken bij jouw journey naar succes!

In totaal zijn er 22 aminozuren, waaronder ook de essentiële aminozuren. Deze kan je lichaam zelf niet aanmaken, maar zijn absoluut raadzaam om wél in te nemen. Dit kan door eiwitrijke voeding, eiwitsupplementen of door aminozuren als los product in te nemen. Bij The Natural Health Company hebben wij diverse hoogwaardige BCAA’s om voorraad, om jou net dat beetje extra hulp te geven bij het afvallen!

Val op een bewuste manier af!

Onze producten kunnen je helpen bij het bereiken van je afslankdoelen. Wanneer je net even wat meer kilo’s kwijt wilt, of wilt werken aan een summerbody, kunnen deze supplementen je ondersteunen. Een belangrijke kanttekening die we altijd vermelden is dat het geen wondermiddelen zijn. Het is niet zo dat onze producten alleen hun werk doen. Nee, het vraagt om discipline en consequentie vanuit jou. Wil jij afvallen, dan zul je een gezond voedingspatroon moeten toepassen waarbij je frequent beweegt. Alleen op deze manier kun je het vetverbrandingsproces in gang zetten. Onze supplementen kunnen dit proces vervolgens versnellen.

Mocht je vragen hebben over onze producten, de werking ervan of heb je vragen over jouw algemene levensstijl. Schroom dan niet en voel je altijd vrij om The Natural Health Company te contacten. Wij staan voor je klaar om je het helpen bij het behalen van al jouw doelen!

Graag meer informatie?

Bel ons op +31(0)10 7144452

Vandaag van 09.00 tot 18.00

Stuur ons een bericht

Ga naar contactformulier