logo

Winkelwagen

Rekening

Graag meer informatie?

Bel ons op +31(0)10 7144452

Vandaag van 09.00 tot 18.00

Stuur ons een bericht

Ga naar contactformulier

SELECTIE VERFIJNEN

Trainingsdoel
Dieetvoorkeur
Merken
Vorm
Smaak
Sorteren

Aankomen

Zou je graag wat meer spiermassa willen opbouwen? Wil je in het algemeen wat extra gewicht aankomen? Of heb je behoefte aan een energierijke toevoeging in je voedingspatroon? Bij The Natural Health Company hebben wij een geselecteerd aanbod aan supplementen die uitermate geschikt zijn om deze doelen te behalen.
<?php display_product_subcategories_slider() ?>
SELECTIE VERFIJNEN
Trainingsdoel
Dieetvoorkeur
Merken
Vorm
Smaak
Sorteren

Resultaat 1–12 van de 28 resultaten wordt getoond

Hoe kan ik aankomen?

Wanneer je graag wat extra gewicht wilt aankomen, spiermassa op wilt bouwen of een energierijke maaltijd wilt toevoegen aan je voedingspatroon, kun je ervoor kiezen om eiwitshakes of weight gainers te drinken. Dit zijn producten met een hoge eiwitconcentratie en dragen dan ook bij aan de verschillende doelen. Het zijn producten die veelal ter aanvulling worden genuttigd. Je kunt deze tijdens een maaltijd drinken, maar je kan het ook als een lekker tussendoortje zien.

Het is belangrijk dat je doelbewust aan de slag gaat om aan te komen. Hierin is een gevarieerd voedingspatroon ontzettend belangrijk. Aankomen kan ook zeker wanneer je bewuste en gezonde voedingskeuzes maakt, het gaat namelijk om het creëren van een kcalorieoverschot. Het betekent dus niet dat je alleen maar ongezond moet eten. Integendeel zelfs, ongezond voedsel bestaat vaak uit veel vetten en suikers, en kunnen ervoor zorgen dat het proces van aankomen sneller gaat dan je wilt. Wanneer je hier wat meer controle op wilt hebben kun je dus het beste kiezen voor gevarieerde voeding, in combinatie met een van onze producten.

Eiwitshakes voor aankomen

Eiwitshakes zijn supplementen die veelal worden genuttigd om net even wat meer eiwitten binnen te krijgen. Eiwitten hebben namelijk ontzettend veel voordelen. Ze dragen bij aan het behouden, opbouwen en herstellen van je spieren. Een belangrijke voedingsstof wanneer je extra spiermassa wilt aankomen. The Natural Health Company heeft een selectie aan hoogwaardige eiwitshakes in diverse heerlijke smaken. Deze kun je tijdens een maaltijd drinken, maar je kunt hem ook als tussendoortje nuttigen.

Ons aanbod bestaat uit diverse soorten eiwitshakes. Zo hebben wij met Whey isolaat en Whey concentraat twee gelijkwaardige eiwitsupplementen. Het grootste verschil zit hier met name in de eiwitconcentratie. Waar de Whey concentraat voor 80% uit eiwit bestaat, kent de isolaat variant een hogere concentratie van 90%. Een Whey isolaat heeft dan ook minder vetten en koolhydraten, en kent een iets andere verwerkingsmethode.

Met de pea protein en de rice protein hebben wij ook twee plantaardige eiwitten in ons assortiment.  Deze supplementen zijn gemaakt van plantaardige producten en zijn dus een ideale toevoeging aan het voedingspatroon voor hen die vegetarisch of veganistisch zijn. Je kunt beide proteins zien als alternatief voor de Whey isolaat en Whey concentraat. De rice protein bestaat voor 80% uit eiwit, de pea variant kent een concentratie van 85%.

Bij The Natural Health Company ontdek je een breed aanbod aan verschillende eiwitten, die bijdragen aan het opbouwen van extra spiermassa.

Weight gainers

Met weight gainers kun je op een gemakkelijke manier wat extra energie binnen krijgen. Weight gainer bestaat namelijk uit een selectie van veel koolhydraten, gezonde eiwitten, aminozuren, vitamines en mineralen. Je neemt ze met name als je veel sport, wat extra gewicht wilt aankomen of behoefte hebt aan wat extra energie. Zeker wanneer je een intensieve sporter bent kan het lastig zijn om dan voldoende te eten. Of wanneer je in het algemeen moeite hebt om veel te eten, is de weight gainer een welkome toevoeging aan je voedingspatroon. En ze zijn ook nog eens ontzettend lekker!

The Natural Health Company heeft een breed aanbod aan weight gainers in verschillende smaken. Het product is op een zuivere wijze geproduceerd en bevat de juiste mix aan koolhydraten, eiwitten en vetten. Het is een supplement dat uitermate geschikt is voor zowel mannen en vrouwen. De weight gainers zijn een ideale toevoeging voor mensen die spiermassa willen opbouwen, op een gezonde manier gewicht aan willen komen of behoefte hebben aan de toevoeging van energierijke voeding.

Bij The Natural Health Company werken wij enkel met hoogwaardige en zuivere weight gainers. Hierdoor ben je verzekerd dat je de juiste voedingsmiddelen nuttigt. Ontdek ons aanbod aan weight gainers in diverse heerlijke smaken!

 

 

Graag meer informatie?

Bel ons op +31(0)10 7144452

Vandaag van 09.00 tot 18.00

Stuur ons een bericht

Ga naar contactformulier