logo.jpg

Over ons

Wij stellen ons graag aan jullie voor!

p1

Wouter Koelink

JE STEUN EN TOEVERLAAT IN DE WINKEL

p2

Manuel Rosdorff

MEDE-EIGENAAR – DIRECTEUR

p3

Robbert Kloosterman

MEDE-EIGENAAR – DIRECTEUR
p4

Barbara Kloosterman-Bongers

MARKETING

p5

Julianne de Vink

CONTENT WEBSITE

We zijn live!

De nieuwe website van The Natural Health Company staat live! We hebben veel te vertellen, want er is best een heleboel gebeurd in de afgelopen tijd. Laten we gelijk met de deur in huis vallen;
s1 1
g1 min 1

RUIM 45 JAAR ERVARING – EIGEN FABRIEK

The Natural Health Company is opgericht in 1975 door Leon van Oers. The Natural Health Company heeft door Leon een unieke positie verworven op de Nederlandse markt met een eigen fabriek in Nederland. Hier wordt met de grootst mogelijke zorg en op een veilige manier het complete assortiment sportvoeding, fitness supplementen en vitamines ontwikkeld, samengesteld en geproduceerd.

VOORTREKKERSROL

Leon, en daardoor natuurlijk ook The Natural Health Company heeft een belangrijke voortrekkersrol gespeeld in de ontwikkeling van sportvoeding. Zeker in de begin jaren was sportvoeding, zoals bijvoorbeeld proteïne als toevoeging aan je dieet voor de groei en het onderhoud van je spieren, specifiek bedoeld voor topsporters. Nu zijn er volop sporters die een eiwit en/of pre-workout aan hun dieet toevoegen, als aanvulling op een gezonde levensstijl. Na 45 jaar heeft Leon nu het stokje aan ons overgedragen en wij zullen met dezelfde trots en hetzelfde enthousiasme het bedrijf voortzetten.

Fitness Supplementen

Met onze jarenlange expertise op het gebied van fitness supplementen & sportvoeding helpen wij je graag met het behalen van je doelstelling. Met onze specialistische kennis en advies op maat ben je daar zeker van. Ongeacht welke sport, op welk niveau je dat beoefent of welk doel je nastreeft zoals vetverlies, spieropbouw, energieniveau verhogen of sneller herstellen, wij helpen je graag.


Profiteer van onze kennis op het gebied van fitness supplementen & sportvoeding om je doel te bereiken. Focus op wat belangrijk is, dat geeft jou die voorsprong.

Naast ons uitgebreide assortiment fitness supplementen & sportvoeding en vitamine, kennis en enthousiasme biedt The Natural Health Company alle voordelen op het gebied van bezorging, retourneren van artikelen en natuurlijk veilig betalen.

ss2 min

Wij stellen ons graag aan jullie voor!