logo

Winkelwagen

Rekening

Graag meer informatie?

Bel ons op +31(0)10 7144452

Vandaag van 09.00 tot 18.00

Stuur ons een bericht

Ga naar contactformulier

SELECTIE VERFIJNEN

Trainingsdoel
Dieetvoorkeur
Merken
Vorm
Smaak
Sorteren

Weight Gainers

Met weight gainers kan je snel en gemakkelijk extra energie krijgen. Ze worden ook wel super mass gainers genoemd. Weight gainers bevatten veel koolhydraten en daarnaast gezonde eiwitten, aminozuren, vitamines en mineralen. Je neemt ze als je veel sport, in gewicht wilt aankomen of om andere redenen snel extra energie nodig hebt. Zeker als je intensief traint, aan krachttraining doet, kan het lastig zijn voldoende te eten. Of je kunt sowieso niet zo goed “veel” eten, omdat je snel het gevoel hebt dat je vol zit. Weight gainers bieden dan uitkomst. Bij The Natural Healt Company kies je uit verschillende lekkere shakes om aan te komen.
<?php display_product_subcategories_slider() ?>
SELECTIE VERFIJNEN
Trainingsdoel
Dieetvoorkeur
Merken
Vorm
Smaak
Sorteren

Toont alle 5 resultaten

Wat zit er in een weight gainer

In de weight gainers van The Natural Health Company zit altijd de juiste mix van koolhydraten, eiwitten en vetten. Per product staat precies aangegeven wat er in zit zodat je kunt kiezen wat het beste bij je past. Een voorbeeld: in de weight gainer met de smaak vanille zit boekweit, haver (gluten), kokosolie, melk eiwit concentraat (melkeiwit en lactose), wei eiwit concentraat, calcium caseïnaat, aroma, lecithine (soja), sucralose. Ook de allergenen zijn aangegeven: in dit product gaat dat om gluten, melkeiwit, lactose en soja (lecithine). Superhandig toch! Weight gainers zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen, sporters, mensen die gespierd willen worden, mensen die willen aankomen of om andere redenen meer energierijke voeding willen eten.

Hoeveel weight gainer moet je nemen

Natuurlijk wil je bewust omgaan met je voeding, óók met een weight gainer. Daarom staat er bij onze producten (die wij overigens allemaal zelf maken in onze eigen fabriek) een duidelijk innamevoorschrift. Hoeveel weight gainer je neemt is ook afhankelijk van je gewicht, doelstelling en dieet. Bel ons gerust als je persoonlijke informatie wilt. Het weight gainer poeder kan je aanmaken met water, melk, vruchtensap of yoghurt. In een blender of shakebeker maak je met 1 tot 4 maatschapjes (schepje wordt meegeleverd) weight gainer een heerlijke eiwit-shake. Zo’n energiebom mag nooit jouw normale voedselinname vervangen. Blijf daarnaast altijd gezond eten!

Weight gainer of eiwit supplement?

De keuze tussen weight gainer of eiwit supplement hangt af van jouw persoonlijke situatie. Overigens is een combinatie van beide ook prima mogelijk en zelfs aan te bevelen. In een eiwit supplement zit veel meer eiwit dan in een weight gainer. In een weight gainer zitten weer veel meer koolhydraten. Mensen die flink trainen of aan krachttraining doen hebben behoorlijk wat koolhydraten nodig en het valt vaak niet mee die allemaal uit voeding te halen. Vaak moeten ze meerdere extra maaltijden per dag nemen om aan de gewenste hoeveelheid koolhydraten te komen. Een weight gainer is dan een eenvoudige oplossing. Maar diezelfde sporters hebben ook veel extra eiwitten nodig voor spierherstel en spieropbouw. Een combinatie van een eiwit shake en een weight gainer shake is dan de beste keuze. Let wel goed op wat je neemt want ook in weight gainers zit al veel eiwit.

Niet te veel aankomen

Het risico van een weight gainer is dat je te veel aankomt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, althans niet om meer vet te krijgen. Als je hogere gewicht is terug te voeren op groei van je spieren is het natuurlijk geen probleem. Je moet er echter wel voor oppassen dat de inname van een weight gainer niet leidt tot een teveel aan vet. Als je onvoldoende traint, maar ook als je onvoldoende rust, kan dit namelijk gebeuren. Let er dus goed op dat je inname van weight gainers past bij je leefstijl en sportieve activiteiten.

Weight gainers en andere supplementen

Bij The Natural Health Company kies je uit fantastische producten voor een gezonde leefstijl. Eiwitten, vitamines, mineralen, fatburners en weight gainers om het maximale uit je lichaam te halen. Creatine voor spierherstel en spieropbouw terwijl je slaapt, weight gainers om aan voldoende koolhydraten te komen (ook als je intensief sport), eiwitconcentraat of isolaat voor een snelle spierversterker tijdens of direct na je training. Ook voor vitamines en mineralen ga je naar The Natural Health Company. Bel ons gerust als je persoonlijk advies wilt. Wij hebben meer dan 45 jaar ervaring, maken onze producten in een eigen fabriek in Nederland en helpen jou graag!

Vind jouw producten

Jouw favoriete product vinden is op onze site heel eenvoudig. Stel je trainingsdoel in, kies eventueel voor een merk, smaak of dieetwens en zie meteen waaruit je kunt kiezen. Weight gainers in verschillende smaken, eiwitshakes en vitamines, ook voor mensen die willen herstellen na ziekte of voor ouderen. Ook voor aminozuren en plantaardige eiwitten vind je een uitgebreide keus. Meer weten of advies? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Graag meer informatie?

Bel ons op +31(0)10 7144452

Vandaag van 09.00 tot 18.00

Stuur ons een bericht

Ga naar contactformulier