logo

Winkelwagen

Rekening

Graag meer informatie?

Bel ons op +31(0)10 7144452

Vandaag van 09.00 tot 18.00

Stuur ons een bericht

Ga naar contactformulier

SELECTIE VERFIJNEN

Trainingsdoel
Dieetvoorkeur
Merken
Vorm
Smaak
Sorteren

Beste Pre Workout

Onze Pre Workout supplementen ondersteunen het energieniveau en dat is ideaal voor je workout als je het maximale er uit wilt halen. The Natural Health Company pre workouts zijn zonder suiker en hebben ieder hun eigen unieke eigenschap. Dus ook zeer geschikt als je wilt afvallen. Het helpt je net om dat tandje extra bij te zetten met als gevolg dat je meer en langer beweegt waardoor je sneller naar je doel werkt.

beste pre workout

Pre Workout supplementen bestaan in poedervorm. Populaire ingrediënten in onze eigen merk pre workouts zijn onder andere cafeïne, beta alanine, citruline, arginine en creatine in de ideale verhouding voor een optimaal resultaat.Begin een half uur voor je training met het drinken van je Pre Workout supplement en eindig je fles ergens op de helft van de training. Binnen enkele minuten na inname krijgt je lichaam een boost en dat maakt het verschil tussen een gewone training en een training waar je het maximale uit haalt.Overschrijd de maximale hoeveelheid niet zoals die beschreven staat op de verpakking van de Pre Workout booster. De kans bestaat dat je wat lichte tintelingen ervaart. Dat is niet gevaarlijk en komt door de Beta Alanine.
<?php display_product_subcategories_slider() ?>
SELECTIE VERFIJNEN
Trainingsdoel
Dieetvoorkeur
Merken
Vorm
Smaak
Sorteren

Pre workout

Wij verkopen alleen pre workouts die wij zelf samenstellen, van de beste ingrediënten. Zo weet je zeker dat je een product koopt dat bewezen effectief is en niet vervuild is. Veel van de pre workouts die uit het buitenland komen zijn goedkoop, minder effectief en niet zuiver. En dan is het meer een belasting voor je lichaam dan dat het je goed doet. Kijk naar de etiketten, die schreeuwen om aandacht. De één nog kleurijker, bombastischer dan de ander, maar het gaat er uit eindelijk om wat zit er in je potje en dat laat vaak te wensen over bij die schreeuw etiketten. Bij The Natural Health Company verkopen wij voor ieder doel, manier van trainen of persoon een andere pre workout.

Voordelen van een Pre-workout

We kennen allemaal wel dat gevoel dat je na een maaltijd instort of dat je motivatie weg is door wat voor omstandigheden. En je had nog wel die ochtend met je zelf afgesproken dat je die dag lekker zou gaan sporten. Nou dit is precies zo’n moment dat het tijd is voor een pre workout. Een boost extra motivatie zodat je gaat trainen en het maximale eruit haalt. Je hebt die focus terug en gaat 100% met je trainingsdoel aan de slag

Wat is de beste pre workout

Al onze supplementen zijn goed maar jou sportieve doelstelling en levensstijl bepalen welke pre workout het beste bij je past voor een optimaal resultaat. Om tot de beste keuze pre workout te komen zijn een aantal vragen die je jezelf kunt stellen: Drink ik al veel of weinig cafeïne houdende dranken op een dag. Hoe hoog is mijn vetpercentage. Wat is mijn sportieve doelstelling.
Ben je niet zeker voor welke pre workout je moet kiezen kun je natuurlijk altijd even bellen met ons team, die je een deskundig advies geven en je helpen met kiezen. Twijfel je dan kunnen we ook altijd een sample van verschillende pre workouts sturen zodat je het eerst even kan gaan proberen.

Nadelen van een pre workout

Bij het voorgeschreven gebruik zijn er geen nadelen aan het gebruik van een pre workout. Er bestaat een kans dat je lichte tintelingen ervaart of dat je er een verhoogde hartslag van krijgt of dat je er wat nerveus van wordt. Wij raden altijd aan om een pre workout maar voor een bepaalde periode te gebruiken en dan weer even zonder pre workout te trainen. Je lichaam went overigens aan cafeïne, m.a.w. het effect van een pre workout met cafeïne (Super PMP bosvruchten) zal afnemen naar mate je het vaker gaat gebruiken. Las een rust pauze in of gebruik even een pre workout zonder cafeïne (Super PMP bosvruchten 2.0).

Oohja tip van Flip, ga geen pre workout met een hoge dosering cafeïne drinken 2 uur voordat je gaat slapen. Dan lig je de hele nacht wakker en rust heb je nodig om te herstellen van je training voor optimale spiergroei

Sterkste pre workout

Dat is lastig zo te zeggen omdat ieder lichaam anders reageert. Je kunt wel een pre workout met de hoogste dosis cafeïne nemen, maar dat wil niet zeggen dat je daardoor het beste resultaat behaald. En daarom is het belangrijk dat je goed advies krijgt over welke pre workout het beste bij jou past.

Hoe gebruik ik een pre workout

Een pre workout meng je met water en begin je met drinken ongeveer een half uur voor dat je gaat sporten. Drink je pre workout op tot je op de helft van je training bent en ga dan over op water of in ieder geval een drank zonder suiker. Een pre workout werkt ongeveer 1,5 tot 2,5 uur afhankelijk van de hoeveelheid je hebt genomen. Zeker voor de geoefende pre workout gebruikers is het een idee om nog een extra scoop creatine toe te voegen aan je pre workout. Creatine stimuleert de spiergroei bij explosieve krachtsinspanningen.

Ingrediënten in een pre workout

De meest voorkomende ingrediënten zijn; Vitamine B12 en B6 Niacine, Beta Alanine, Arginine, Citruline, BCAA’s, Creatine, Glutamine, Cafeïne, zoetstof

Pre workout zonder suiker

Al onze pre workouts zijn zonder suiker. Suiker is een koolhydraat en dus een brandstof voor je lichaam. Als je wilt afvallen wil je zoveel mogelijk brandstoffen uitsluiten van je dieet, waardoor direct het lichaamsvet wordt aangesproken tijdens het sporten. Een pre workout is een ideaal product ter ondersteuning bij extra vet verbranden.

Ben jij opzoek naar een geschikte pre workout voor jou training en je wilt daar graag een advies over hebben? bel gerust even en we helpen je graag vrijblijvend met de juiste keuze maken 010-7144452

The Natural Health Company, want jij gaat voor kwaliteit!

Graag meer informatie?

Bel ons op +31(0)10 7144452

Vandaag van 09.00 tot 18.00

Stuur ons een bericht

Ga naar contactformulier