logo

Winkelwagen

Rekening

Graag meer informatie?

Bel ons op +31(0)10 7144452

Vandaag van 09.00 tot 18.00

Stuur ons een bericht

Ga naar contactformulier

SELECTIE VERFIJNEN

Trainingsdoel
Dieetvoorkeur
Merken
Vorm
Smaak
Sorteren

Post Workout

Ons assortiment aan Post workout producten bestaan uit hoogwaardige supplementen die je lichaam ondersteunen bij het herstel na een workout. Het fungeert als aanvulling op je voedingspatroon om ervoor te zorgen dat je spieren voldoende kunnen herstellen richting de eerstvolgende training. Voor de intensieve sporter must-have supplementen.Vergelijk en bekijk de Post Workout producten van The Natural Health Company hieronder! 
<?php display_product_subcategories_slider() ?>
SELECTIE VERFIJNEN
Trainingsdoel
Dieetvoorkeur
Merken
Vorm
Smaak
Sorteren

Resultaat 25–31 van de 31 resultaten wordt getoond

Post workout

Ons assortiment aan Post workout producten bestaan uit hoogwaardige supplementen die je lichaam ondersteunen bij het herstel na een workout. Het fungeert als aanvulling op je voedingspatroon om ervoor te zorgen dat je spieren voldoende kunnen herstellen richting de eerstvolgende training. Voor de intensieve sporter must-have supplementen.

Vergelijk en bekijk de Post Workout producten van The Natural Health Company hieronder!

Wat is een Post Workout Supplement?

Na een zware training hebben je spieren behoefte aan de eiwitrijke bronnen. Je hebt immers een hoop van je lichaam gevraagd. Onze after workout producten dienen als aanvulling binnen je voedingspatroon, om ervoor te zorgen dat je voldoet aan de dagelijkse aangeraden eiwit-inname. Je spieren zijn dynamische weefsels en kunnen bij een tekort aan eiwitten afbreken. Dit wil je koste wat het kost voorkomen. Zorg daarom dat je voldoende eiwitten inneemt na een training.

We raden je aan om je after workout meal vlak na de training te consumeren. Aangeraden wordt om dit binnen anderhalf uur naar je workout te doen. De reden hiervoor is belangrijk, deze periode wordt namelijk aangeduid als het ‘anabolic window.’ Dit is de periode na de training waarin je lichaam gebaat is bij eiwitrijke voeding om je spieren optimaal te kunnen laten herstellen. Een belangrijke moment dat je zeker niet mag overslaan!

Het assortiment van The Natural Health Company bestaat uit verschillende hoogwaardige producten die je kunt gebruiken als post workout supplement. De verschillende producten op deze productpagina nemen we graag met je door:

Wat zijn eiwitten?

Eiwit, ook wel proteïne, is een belangrijke voedingsstof dat bijdraagt aan de energievoorziening in je lichaam. Het is een voedingsstof dat een grote rol speelt in de opbouw en het herstel van de spieren. Enkele voedingsmiddelen met een hoog gehalte aan eiwit zijn: ei, melk, vlees, vis en bonen.

Voor veel mensen is het niet haalbaar om dagelijks te voldoen aan de aanbevolen eiwit-inname. Eiwitsupplementen bieden hierbij de oplossing om je te voorzien van de juiste dagelijkse innames aan proteïnen. Een tekort aan eiwitten kan zorgen voor de afbraak van je spieren. Je lichaam gaat dan de benodigde energie ergens anders zoeken. Hierbij gaat ze eiwitten, die liggen opgeslagen in de spieren, gebruiken als plaatsvervangend brandstof. Het is dus zaak om voldoende eiwitrijke producten te nuttigen, om te voorkomen dat je spieren worden afgebroken.

Hoeveel eiwit per dag?

Wij hebben voldoende eiwitten nodig voor spierherstel en -opbouw. Een veel gestelde vraag is hoeveel de minimale inname van eiwit per persoon per dag betreft. Het antwoord is eenvoudig uit te rekenen, namelijk door de volgende rekensom te gebruiken: Per kilogram lichaamsgewicht wordt 0,8 gram eiwit aanbevolen. Is jouw gewicht 70 kilo? Dan betreft de som 0,8 x 70 = 56 gram. Voor intensieve sporters raden we echter aan om een hogere dosering aan eiwitten in te nemen. Voor de optimale groei voor spiermassa wordt aangeraden om 1,6 tot 2,2 gram eiwitten per kilogram te nuttigen. Door de vele workouts hebben je spieren namelijk nog meer behoefte aan eiwitten om naar behoren te herstellen.

Eiwitten van The Natural Health Company

Ons assortiment bestaat uit diverse hoogwaardige eiwitsupplementen. De verschillende soorten supplementen worden ontwikkeld in onze eigen fabriek. Hierdoor ben je verzekerd van kwalitatieve producten die voldoen aan de gestelde normen. We nemen de onderlinge verschillen in eiwitproducten kort met je door:

  • Whey eiwitten

Het assortiment van Natural Health Company bestaat onder andere uit verschillende eiwitshakes op basis van wei-eiwit. Wei-eiwit wordt gewonnen uit melk van koeien die 180 dagen per jaar vrij grazen in Nederland. We maken hierbij onderscheid in twee verschillende soorten:

Whey Proteïne is een zuiver en puur eiwitproduct met een eiwitgehalte van 80%. Onze whey eiwitten zijn met zeer lage temperaturen gefabriceerd zodat de eiwitten intact blijven. Zo bevat de Whey proteïne de optimale waardes. Whey Isolaat kent een hogere concentratie aan eiwit. Zo heeft de Isolaat variant een eiwitgehalte van 93%. Dit betekent dat de Isolaat bestaat uit minder vet en koolhydraten.

  • Plantaardige en vegan eiwitten

Logischerwijs heeft The Natural Health Company ook voldoende plantaardige en vegan eiwitten. Zo is de rice protein een plantaardige variant voor de eiwitshake, met een eiwitgehalte van zo’n 80%. De Pea protein is daarentegen een vegan variant met een iets hogere concentratie aan eiwitten, namelijk 85%.

  • Micellar Matrix

Micellar Matrix is een eiwit-supplement dat bestaat uit een mix van langzaam en snel opgenomen caseïne proteïne. Het is een voedingssupplement dat door de hoge mate van caseïne, langzaam verteert. Hierdoor word je lichaam voor een langere periode voorzien van aminozuren. Vaak wordt Micellar Matrix dan ook geconsumeerd voor het slapen gaan.

Je kunt The Natural Health Company altijd bereiken wanneer je vragen hebt omtrent de meest geschikte post workout shake voor jou. Bel met ons deskundige team op 010-7144452 voor een advies op maat.

 Wat is creatine?

Een ander, belangrijk product dat je kan helpen bij de herstel van je spieren, is creatine. Creatine is een lichaamseigen stof dat bijdraagt aan de energievoorziening in de spieren. Naast prestatieverbetering draagt het ook bij aan het versnellen van het herstelproces van je spieren. Dit komt doordat creatine zorgt voor minder spierschade, waardoor deze sneller kunnen herstellen voor de eerstvolgende workout. Creatine is dan ook een belangrijk muscle recovery product dat zeker niet onbenoemd kan blijven!

Ook voor het beste assortiment aan hoogwaardige creatine-supplementen ben je bij The Natural health Company aan het juiste adres. Onze producten zijn allen gecertificeerd en voldoen aan de strenge EU-wetgeving.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Graag meer informatie?

Bel ons op +31(0)10 7144452

Vandaag van 09.00 tot 18.00

Stuur ons een bericht

Ga naar contactformulier