logo

Winkelwagen

Rekening

Goede doelen stellen om jouw trainingsdoel te behalen: Wij helpen je!

Waarschijnlijk ken je het wel. Je stelt jezelf een trainingsdoel maar merkt na een aantal weken dat de motivatie verdwijnt of dat het resultaat niet naar je zin is. De reden? Je hebt geen plan voor jezelf uitgestippeld op de weg naar succes. In deze blog nemen we je mee langs een aantal tips om je op gang te helpen bij het vaststellen van een trainingsdoel dat je vol kunt houden!

Inspiratieverhalen | Naar de webshop

Wees realistisch, maak het jezelf niet te moeilijk

Een trainingsdoel stellen kan nooit kwaad. Een bepaald streefgewicht, of een ideale shape. We hebben allemaal onze eigen doelen op weg naar een fitte en gezonde lifestyle. Toch merken we vaak dat mensen doelen stellen die uiteindelijk onhaalbaar blijken te zijn. De redenen hiervoor lopen uiteen. Het kan zijn dat je trainingsschema onvoldoende uitdagend is, of dat je een onrealistisch aantal kilo’s wilt afvallen in een korte tijd.

We raden je dan ook aan om een realistisch doel te stellen, iets dat haalbaar is. Doe daarom onderzoek voordat je een plan voor jezelf maakt. Heb je daar extra hulp bij nodig? Geen probleem. Bij The Natural Health Company helpen we je graag op gang bij het behalen van jouw doelen. Voel je dan ook vrij om onze experts om advies te vragen.

Een tegenslag is niet te reden om je doelen over boord te gooien

Het komt weleens voor dat er een break plaatsvind tijdens het bereiken van je trainingsdoel. Tegenvallers kunnen ervoor zorgen dat je minder motivatie hebt om te trainen. Of wat dacht je van een vakantie, waarin je iets te ongezond hebt gegeten. Wij raden je aan om een mindere week te accepteren en vervolgens weer door te gaan met je plan. Maak duidelijke afspraken met je zelf om weer op de goede route te komen. Iedereen heeft weleens zo’n moment waarop het even tegen zit. Stick to the plan! Een mindere week zorgt er echt niet voor dat je trainingsdoel onhaalbaar is geworden!

De juiste supplementen

Supplementen zijn zeer handige aanvullingen op je voedingspatroon. Wanneer je je calorieën en macronutriënten bijhoud zul je merken dat het lastig is om te voldoen aan de gewenste eiwitbehoefte. Een eiwit-supplement kan je hier helpen om iedere dag wat meer eiwitten te kunnen nuttigen. Of het nu gaat om droogtrainen, afvallen of aankomen, onze eiwitshakes zijn geschikt voor ieder doel. Dit komt doordat eiwitten voedingsstoffen zijn die essentieel zijn voor spierbehoud, spieropbouw en spierherstel.

Bij The Natural Health Company hebben wij een groot assortiment aan smaken en soorten eiwitshakes. Laat je inspireren door de mogelijkheden!

Er zijn tal van andere supplementen en producten die je kunnen helpen bij het bereiken van je doelen. Per trainingsdoel hebben wij dan ook de essentiële producten gekoppeld, zodat het geen lastige zoektocht voor je wordt. Heb je nog steeds vragen over de beste producten voor jouw trainingsdoel? Twijfel niet en neem contact op met ons team aan specialisten. Wij staan dagelijks voor je klaar bij het maken van de juiste keuzes!

Discipline is de sleutel tot succes

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Discipline is ontzettend belangrijk wanneer je trainingsdoelen voor jezelf opstelt. Wanneer je ergens naar toe werkt zul je realistisch moeten kijken naar het pad dat je moet bewandelen. Dit betekent dat je je route moet proberen uit te stippelen. Wil je naar een bepaald streefgewicht? Doe research naar het aantal kilo’s dat je maandelijks op een gezonde manier kunt kwijtraken. Vervolgens reken je het verschil tussen de huidige situatie en de streefsituatie uit, en weet je precies hoeveel maanden je nodig hebt. Vervolgens is het van belang om een ijzeren discipline op te bouwen. Dit betekent dat je zoveel mogelijk moet vasthouden aan het plan dat je hebt gemaakt. Zorg voor een stok achter de deur of verzamel de juiste mensen om je heen die je kunnen voorzien van een beetje extra motivatie. Op deze manier zorg je ervoor dat je week in week uit aan je doel gaat werken. Wij zeggen vaak: Keep your eyes on the prize. Niets is zo mooi als het bereiken van je trainingsdoelen.

Onze experts van The Natural Health Company hebben ervaring op het gebied van alles omtrent sporten. Wij helpen je dan ook graag op weg bij het bewandelen van jouw route naar succes! Voel je vrij om vragen te stellen

Gerelateerde berichten