logo

Winkelwagen

Rekening

De beste pre-workout voor net dat beetje extra energie 

De beste pre-workout voor net dat beetje extra energie

Pre-workout, één van de populairste supplementen voor fanatieke krachtsporters. Het is een product dat absoluut niet mag ontbreken wanneer je regelmatig naar de sportschool gaat en zo nu en dan behoefte hebt aan een beetje extra energie. Het product zegt het al: Pre-workout neem je voorafgaand aan je workout om de energievoorziening in je lichaam een extra boost te geven. Op deze manier kun je tijdens de training net even wat meer herhalingen doen, of zwaardere gewichten tillen. Dit is bevorderlijk voor alle soorten sportdoelen.
Zo is het een ideaal supplement wanneer je spiermassa wilt aankomen. Dit komt doordat je meer kunt vragen van je spieren, dankzij de werking van de pre-workout. Door extra herhalingen te doen of met zwaardere gewichten te tillen, daag je je spieren meer uit en ontstaat er schade in de spiervezels. De regelmatige ‘schade’ die je aanbrengt aan de spiervezels, dragen uiteindelijk bij tot het toenemen van spiermassa in je lichaam.
Ook voor afvallen is pre-workout ideaal. Je workout wordt namelijk een stuk intensiever wanneer je zwaarder kan tillen en meer herhalingen kan uitvoeren. Dit is bevorderlijk voor de vetverbranding in je lichaam, waardoor je sneller zult afvallen. We delen hierbij graag een kanttekening: Dit is natuurlijk onder de voorwaarde dat je een gezonde lifestyle hanteert. Dat betekent: Regelmatig sporten, gevarieerd eten in een calorie tekort en goed rusten.
Inspiratieverhalen | Naar de webshop

Waar bestaat pre-workout uit?

Pre-workout is een supplement dat het energieniveau stimuleert, waardoor je het maximale uit je training kan halen. Een pre-workout bestaat dan ook uit ingrediënten die de werking bevorderen. De bekendste ingrediënten zijn: cafeïne, beta alanine, arginine en creatine. Het zijn allemaal ingrediënten die bijdragen aan de energievoorziening in je lichaam
Hoe neem je de pre-workout in? In tegenstelling tot de filmpjes die je regelmatig ziet van jonge sporters die een droog schepje pre-workout naar binnen gooien, raden we toch aan om het op een andere manier te doen. Pre-workout werkt het beste wanneer je het mengt met water. Een half uur voor je training begin je met het drinken van het supplement. Je eindigt de fles vervolgens halverwege je training, zodat je een maximaal gebruik hebt van de pre-workout. Overschrijd de voorgeschreven hoeveelheid niet. Deze staat altijd benoemd op de verpakking. Het kan weleens voorkomen dat je wat lichte tintelingen voelt door de beta alanine. Dit is volkomen normaal en niet gevaarlijk.

Waarom jij moet kiezen voor onze pre-workouts!

Over Pre-workouts bestaan regelmatig twijfels. Dit komt doordat er regelmatig producten op de markt verschijnen die niet voldoen aan de veiligheidseisen. In het verleden heeft de doping autoriteit meerdere labels afgekeurd vanwege de aanwezigheid van het stofje nor-DMAA. Dit komt doordat het schadelijke effecten kan aanbrengen aan ons menselijk lichaam. Zo melden tal van sporters dat ze door het product hartkloppingen ervaarden en er daadwerkelijk lichamelijke klachten aan over hebben gehouden.
Wil je zeker weten dat je geen pre-workout in huis haalt die bestaat uit verboden middelen? Kies dan voor de producten van The Natural Health Company. Wij maken onze producten in onze eigen fabriek en kunnen je verzekeren dat alles voldoet aan de veiligheidseisen van de doping autoriteit.

Conclusie

Dat pre-workout daadwerkelijk een bijdrage levert aan je sportdoelen, weten we. Het supplement heeft tal van voordelige effecten die je energievoorziening stimuleren. Hierdoor kun je net even wat meer van je lichaam vragen. Het is daarnaast een product wat absoluut niet schadelijk is wanneer je het onder de voorgeschreven omstandigheden nuttigt. Een tip die we je willen geven: Lees altijd de ingrediëntenlijst en check of er in het product geen verboden middelen zit. Overschrijd ook niet de voorgeschreven maximale inname, om te voorkomen dat je lichamelijke klachten ervaart.
Het kan zo nu en dan voorkomen dat je wat lichte tintelingen voelt nadat je pre-workout hebt ingenomen. Dit is logisch en absoluut niet slecht voor je lichaam. Heb je vragen over het supplement? Dan helpen onze experts je graag om al je vragen te beantwoorden.
Ervaar de voordelen van onze pre-workouts. Bekijk ons aanbod hier.
 
 

 

Gerelateerde berichten