logo

Winkelwagen

Rekening

Graag meer informatie?

Bel ons op +31(0)10 7144452

Vandaag van 09.00 tot 18.00

Stuur ons een bericht

Ga naar contactformulier

SELECTIE VERFIJNEN

Trainingsdoel
Dieetvoorkeur
Merken
Vorm
Smaak
Sorteren

Probiotica

Probiotica zijn levende kleine organismen, in de vorm van gunstige bacteriën. Goede bacteriën kunnen een zeer positief effect hebben op onze gezondheid. Bij een goede probioticum staat er duidelijk op het etiket welke bacteriestam er is gebruikt, of ze levend zijn en welk effect deze bacteriën zouden kunnen hebben op het lichaam.
<?php display_product_subcategories_slider() ?>
SELECTIE VERFIJNEN
Trainingsdoel
Dieetvoorkeur
Merken
Vorm
Smaak
Sorteren
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Bij Supplementenspecialist ben je op het juiste adres voor een gevarieerd aanbod aan voedingssupplementen zoals probiotica. We staan graag voor je klaar om je van advies te voorzien op jouw route naar succes.

Wat zijn probiotica supplementen?

Probiotica supplementen zijn supplementen die levende micro-organismen bevatten, die nuttig zijn voor de gezondheid van onze darmen. Deze micro-organismen (bekend als probiotica) kunnen het microbioom in de darmen verbeteren en helpen bij de vertering en absorptie van voedingsstoffen. Probiotica supplementen komen meestal in de vorm van capsules, poeders of yoghurt en kunnen worden ingenomen om de gezondheid van het spijsverteringsstelsel te ondersteunen.

Een verstoorde darmflora kan veroorzaakt worden door:

  • Gebruik van antibiotica
  • Medicijnen en operaties
  • Infecties en ziektes
  • Stress
  • Ongezonde levensstijl

Vezelrijke supplementen

Probiotica heeft een directe link met prebiotica. Prebiotica zijn voedingsvezels die in onze voeding voorkomen en niet verteerd kunnen worden, zoals in groente, fruit en granen. Ze versterken bacteriën in onze darmen en bevorderen de groei en activiteit, waardoor de hoeveelheid gezonde bacteriën toeneemt.

Een oplosbare vezels supplement is een gemakkelijk in te nemen supplement dat bijdraagt aan de gezondheid van de darmflora. De darmen zijn van groot belang voor een gezond lichaam. Niet alleen vervult het orgaan een essentiële rol in de spijsvertering, ook vormt het een barrière tegen toxische bacteriën die ons ziek kunnen maken.

Graag meer informatie?

Bel ons op +31(0)10 7144452

Vandaag van 09.00 tot 18.00

Stuur ons een bericht

Ga naar contactformulier