logo

Winkelwagen

Rekening

Graag meer informatie?

Bel ons op +31(0)10 7144452

Vandaag van 09.00 tot 18.00

Stuur ons een bericht

Ga naar contactformulier

SELECTIE VERFIJNEN

Trainingsdoel
Dieetvoorkeur
Merken
Vorm
Smaak
Sorteren

NOW

NOW is wereldwijd een van de belangrijkste en hoogst gekwalificeerde (GMP-) spelers op de markt van orthomoleculaire voedingssupplementen. Sinds de oprichting in 1968 is NOW uitgegroeid van een klein familiebedrijf voor gezonde voeding tot een wereldwijd opererende producent en leverancier van voedingssupplementen.

GMP-gecertificeerd

GMP, Good Manufacturing Practice, betekent eigenlijk een goede manier van produceren. Bij GMP gaat het erom dat nauwkeurig is vastgesteld hoe en onder welke omstandigheden een product wordt vervaardigd. Tijdens de productie worden alle grondstoffen, tussenproducten en eindproducten gecontroleerd op bijvoorbeeld potentie, puurheid en compositie en wordt het productieproces precies bijgehouden op het zogenaamde bereidingsprotocol.

GMO-vrij

GMO staat voor genetisch gemodificeerde organismen (in het Nederlands GGO). GMO voedingsmiddelen bevatten bestanddelen van gewassen die met behulp van genetische manipulatie zijn aangepast. Deze aanpassing is bedoeld om de gewassen beter bestand te maken tegen bepaalde ziekten of bestrijdingsmiddelen, of om bijvoorbeeld extra voedingsstoffen te bevatten. Dergelijke aangepaste organismen komen normaal gesproken niet in de natuur voor. NOW heeft als topprioriteit om 100% GMO-vrije producten te produceren. Op dit moment is dat meer dan 90%. NOW hanteert een non-GMO waarborgprocedure om vast te stellen of een product al dan niet GMO-vrij is. Deze waarborgprocedure is gebaseerd op strenge NOW-kwaliteitseisen en bestaat uit een combinatie van zorgvuldige documentatie en testresultaten.
<?php display_product_subcategories_slider() ?>
SELECTIE VERFIJNEN
Trainingsdoel
Dieetvoorkeur
Merken
Vorm
Smaak
Sorteren

Graag meer informatie?

Bel ons op +31(0)10 7144452

Vandaag van 09.00 tot 18.00

Stuur ons een bericht

Ga naar contactformulier